American Express,

de bekendste creditcard ter wereld.

American Express

Laat je door CardGate adviseren over American Express, een van de bekendste merken ter wereld, dat al sinds 1850 bestaat. Houders van een American Express creditcard van over de hele wereld kunnen met deze kaart veilig online betalingen uitvoeren. Heb je een internationale webshop? Dan is deze betaalmethode zeker aan te bevelen.

Ondanks de transactiekosten die American Express berekent, is het voor veel webshops toch interessant om deze betaalmethode aan te bieden. American Express kaarthouders vormen namelijk een zeer aantrekkelijke doelgroep. Het zijn over het algemeen betaalkrachtige consumenten die gemiddeld meer en makkelijker geld uitgeven dan houders van andere creditcards. Bovendien hebben American Express kaarthouders geen vooraf ingestelde bestedingslimiet.

Hoe werkt een American Express creditcard?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met een creditcard van American Express te willen betalen. Vervolgens wordt de consument gevraagd het nummer van de creditcard en de zogenaamde CVC-code in te voeren. Omwille van de veiligheid wordt bij (online) betalen met een creditcard ook steeds vaker om een pin- of andere code gevraagd. Door de gevraagde gegevens in te voeren, autoriseert de consument de betaling. Vervolgens wordt de webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wie kan betalen met een American Express creditcard?

Alle meer dan 105 miljoen American Express creditcardhouders kunnen met deze kaart ook online betalen.

Hoe kan ik American Express op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. Het logo van American Express hebben we ook voor je klaar staan.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888