EPS Überweisung

EPS Überweisung

EPS Überweisung is een debetkaart betaalmethode die vergeleken kan worden met iDEAL in Oostenrijk. De betaalmethode is geïntroduceerd in 2001 en heeft een bereik van meer dan 2 miljoen Oostenrijkse bankpas- en rekeninghouders.

Met een bereik van meer dan 2 miljoen consumenten is EPS Überweisung dé online betaalmethode in Oostenrijk.

EPS (Electronic Payment Standard) is een debetkaart betaalmethode die gezien kan worden als de iDEAL-variant van Oostenrijk. Inmiddels accepteert al ruim 90% van de Oostenrijkse webwinkels EPS als betaalmethode in hun webshop.

Transacties met EPS zijn gegarandeerd, zodat er geen risico is op eventuele storneringen en/of charge backs. Bij een betaling met EPS krijg je van CardGate een real-time terugkoppeling over de status. Hierdoor kun je het bestelde product direct versturen naar je klant. Een snelle afhandeling zorgt voor tevreden klanten.

Online betalen met EPS is sinds de start in 2001 jaarlijks met 500% gegroeid. Het is dus net als iDEAL in Nederland, een succesvolle betaalmethode en een must als je met jouw webshop Oostenrijkse klanten wilt bedienen.

De volgende banken worden ondersteund:

Bank Austria, Bank Burgenland, Ärztebank, Bankhaus Carl Spängler, Bankhaus Schelhammer, BAWAG, Die österreichischen Volksbanken, easybank, Erste Bank und Sparkassen, Gärtnerbank, Hypo Alpe Adria, Hypo Invest, Hypo Tirol, Immobank, Investkreditbank, Niederösterreichische Landesbank, Oberbank AG, Österreichische Apothekerbank, PSK Bank, Raiffeisen, Schoellerbank AG, Sparda Bank, Sparda-Bank Linz, Sparda-Bank Villach, Hypo Oberösterreich, Hypo Salzburg, Hypo Steiermark, Vorarlberger Landes-Hypo, VR-Bank Brunau.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888