Giropay, de meest gebruikte betaalmethode
in Duitsland.

Giropay

Laat je door CardGate adviseren over Giropay, de meestgebruikte online betaalmethode in Duitsland. Doordat veel Duitse banken Giropay ondersteunen, kan 85% van alle Duitse consumenten met Giropay betalen. Betalingen met Giropay kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Giropay is opgericht door de Duitse Postbank en de Duitse bedrijven Star Finanz, Fiductia IT en GAD. Giropay is gebaseerd op het Duitse internetbankieren en werd speciaal ontwikkeld voor online betalen. Giropay lijkt veel op het Nederlandse iDEAL.

Hoe werkt Giropay?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met Giropay te willen betalen. Nadat de eigen bank is geselecteerd, wordt de consument doorgeleid naar internetbankieren van de eigen bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. De consument autoriseert de betaling op dezelfde manier als bij internetbankieren. Het bedrag wordt dan afgeschreven van de betaalrekening van de consument en tot slot worden consument en webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald

Wie kan betalen met Giropay?

Alle Duitse consumenten die internetbankieren bij één van de vele Duitse banken of Sparkassen die Giropay ondersteunen, kunnen met Giropay betalen.

Hoe kan ik Giropay op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. Het logo van Giropay hebben we ook voor je klaar staan.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888