Giropay

Giropay

Lassen Sie sich von CardGate zu Giropay beraten. Giropay ist die am häufigsten verwendete Zahlungsmethode in Deutschland. Da viele deutsche Banken giropay unterstützen, können 85 % von allen deutschen Konsumenten mit giropay bezahlen. Zahlungen mit giropay sind 100% garantiert und können nicht einseitig rückgängig gemacht werden.

Giropay is opgericht door de Duitse Postbank en de Duitse bedrijven Star Finanz, Fiductia IT en GAD. Giropay is gebaseerd op het Duitse internetbankieren en werd speciaal ontwikkeld voor online betalen. Giropay lijkt veel op het Nederlandse iDEAL.

Hoe werkt Giropay?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met Giropay te willen betalen. Nadat de eigen bank is geselecteerd, wordt de consument doorgeleid naar internetbankieren van de eigen bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. De consument autoriseert de betaling op dezelfde manier als bij intenetbankieren. Het bedrag wordt dan afgeschreven van de betaalrekening van de consument en tot slot worden consument en webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald

Wie kan betalen met Giropay?

Alle Duitse consumenten die internetbankieren bij één van de vele Duitse banken of Sparkassen die Giropay ondersteunen, kunnen met Giropay betalen.

Hoe kan ik Giropay op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. Het logo van Giropay hebben we ook voor je klaar staan.

Fragen? Wir stehen Ihnen jederzeit zur Verfügung.
+31 88 12 62 888