Europese Incasso: E-mandate / Incassomachtiging

Europese Incasso

Laat je door CardGate adviseren over Europese Incasso (Domiciliëring), waarbij een rekeninghouder een machtiging afgeeft aan een begunstigde om (eenmalig of doorlopend) automatisch bedragen van zijn betaalrekening te laten afschrijven. De Europese Incasso werkt efficiënt en eenvoudig en is geschikt voor betalingen van particuliere en zakelijke klanten.

De Europese Incasso / Domiciliëring kent twee varianten: de Standaard Europese Incasso en de Zakelijke Europese Incasso. De standaard variant is bedoeld voor zowel particuliere als zakelijke rekeninghouders en biedt een terugboekrecht van acht weken. De zakelijke variant is uitsluitend voor zakelijke rekeninghouders en is zonder terugboekrecht. Bovendien moet de afgegeven machtiging ook bij de eigen bank worden geregistreerd.

Europese Incasso (Domiciliëring) werkt efficiënt en eenvoudig en de verwerkingskosten zijn laag. Je bepaalt (in overleg met de klant) het moment van incasseren, zodat je niet meer afhankelijk bent van actie van je klant. Bovendien is de administratieve afhandeling eenvoudig en eenduidig.

Voordelen van Europese Incasso zijn
– Lage verwerkingskosten
– Efficiënte betaalwijze
– U bepaalt (in overleg met uw klant) het moment van incasseren, zodat u niet meer afhankelijk bent van actie van uw klant
– Eenduidige reconciliatie (het matchen van betalingsgegevens in uw administratie)
– Eenvoudige verwerking in uw administratie
– Geschikt voor het incasseren van zowel particuliere als zakelijke klanten

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888