Blijf realtime op de hoogte
met de CardGate app

Met de CardGate app blijf je realtime op de hoogte van de status en details van de transacties op je webshop(s) voor een nog snellere service aan je klanten. Tevens krijg je de beschikking over periodiek getotaliseerde overzichten van alle transacties inclusief grafieken en de afschriften met betrekking tot de financiële afwikkelingen.

 

Voorvertoning iPhone Voorvertoning iPad Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen CardGate app

Hoe installeer ik de CardGate app op mijn iPhone of iPad?
Om de CardGate app te installeren ga je op je iPhone of iPad naar de App Store. In de App Store gebruik je vervolgens de Zoek functie (rechtsonder) om de CardGate app te vinden. Tik nu op Installeren om de gratis CardGate app te downloaden en te installeren.
Hoe kan ik inloggen op de CardGate app?
Inloggen op de CardGate app doe je met exact dezelfde login gegevens waarmee je normaal gesproken inlogt op Mijn CardGate. Doordat de CardGate app je de mogelijkheid geeft tot het geheel of gedeeltelijk terugboeken van betalingen alsmede inzicht geeft in financiële informatie, dient jouw CardGate account ten minste over Eigenaar en/of Financiële rechten te beschikken om gebruik te kunnen maken van de app.
Is er ook een Android versie van de CardGate app beschikbaar?
Vooralsnog is er alleen een IOS app beschikbaar voor de iPhone en iPad van Apple. Zou je graag willen dat er ook een Android versie van de app komt, laat het ons dan weten via feedback@cardgate.com.
Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888