Hulp nodig?
Wij helpen je graag.

Veel gestelde vragen
Voordat je contact met ons opneemt: wellicht vind je hieronder al een antwoord op je vraag, zodat je sneller geholpen bent
Ik kan niet meer inloggen op Mijn CardGate
Je wachtwoord vergeten om in te loggen op Mijn CardGate? Geen probleem. Ga naar Mijn CardGate en klik op ”Wachtwoord vergeten?” direct onder het login scherm. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Nadat je de instructies hebt gevolgd ontvang je een e-mail waarmee je het wachtwoord opnieuw kunt instellen. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Kijk dan eerst bij ongewenste reclame (spam) of de e-mail daar is terechtgekomen. Indien dit niet het geval is neem dan telefonisch contact met ons op.
Wanneer vindt de uitbetaling plaats?
Op maandag vindt de facturatie plaats en op woensdag versturen onze partners de uitbetaling naar de bank. Indien het totaal van de verwerkte betalingen van maandag tot en met woensdag hoger was dan € 2.500 dan vindt er een extra uitbetaling plaats op vrijdag.
Welke betaalmethoden zijn het meest geschikt voor mijn webshop?
Welke betaalmethoden het meest geschikt zijn voor jouw webshop is afhankelijk van een aantal dingen: wie zijn je klanten en waar komen ze vandaan en welke producten of diensten bied je aan op je webshop. Wil je weten wat voor jouw webshop de beste betaalmethoden zijn? Doe dan de betaalmethode-check.
Stuur ons een bericht
Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht en wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Bij voorkeur ontvangen wij je vraag via het veilige berichtensysteem van Mijn CardGate zodat we je beter én sneller van dienst kunnen zijn. Login op Mijn CardGate en kies voor Berichten om je vraag te versturen.

Heb je nog geen CardGate account? Gebruik dan ons vragenformulier.
 

Bel ons
Een beller is sneller

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 12 62 888.
Bel je vanuit een ander land dan Nederland bel dan +31 88 12 62 888.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888