Via onze partners betalen jouw klanten straks met:

Met SprayPay laat je jouw klanten aankopen van €250 tot €10000 gespreid betalen. Dat kan in termijnen van 12, 18, 24 of 36 maanden, waarbij de mogelijkheid bestaat om kosteloos eerder af te lossen. Tevens zijn termijnen van 48 of 60 maanden op aanvraag mogelijk.

Lees verder

OnlineÜberweisen, de moderne online-banking gebaseerde ePayment methode voor uw webwinkel, aan te kunnen bieden. Jouw klanten kunnen eenvoudig en snel betalen met hun eigen online bankgegevens, zonder extra registratie en rechtstreeks op de bankrekening.

Lees verder

Billink is een innovatieve achterafbetaaloplossing, waarmee je zowel jouw particuliere als zakelijke klanten achteraf kunt laten betalen na ontvangst van het product.

Lees verder

Riverty is marktleider in de Benelux op het gebied van online achteraf betalen. Duizenden webshops hebben Riverty al toegevoegd als betaalmethode en miljoenen consumenten maken jaarlijks gebruik van Riverty. De betalingen zijn 100% gegarandeerd.

Lees verder

Bitcoin is een zeer veilige en goedkope manier om betalingen te verwerken. Bitcoin-betalingen zijn onomkeerbaar en alle Bitcoin-transacties zijn 100% gegarandeerd. Met Bitcoins kun je klanten uit de hele wereld laten betalen voor jouw producten en diensten.

Lees verder

Met iDEAL QR betalen Nederlandse consumenten hun aankopen op internet via een QR code via hun eigen online bankomgeving. Het is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDeal QR zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Lees verder

De meest gebruikte creditcard in Italie, een groot bereik voor consumenten in Italie.

Lees verder

Met Focum als achteraf betaal optie haal je niet alleen meer rendement maar ook heb je een hoge acceptatie.

Lees verder

Klarna is Europees marktleider op het gebied van factuur gebaseerd betalen aan webshops. Klanten betalen achteraf en desgewenst gespreid aan Klarna. Zij hoeven daarbij geen vertrouwelijke informatie te verstrekken. Als webshop ontvang je de betalingen direct van Klarna. De betalingen zijn 100% gegarandeerd.

Lees verder

VISA en MasterCard zijn wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Hiermee kunnen consumenten van over de hele wereld online betalen in je webshop. Je zult verbaasd zijn hoeveel internationale consumenten jouw webshop weten te vinden als je de mogelijkheid biedt om met VISA en MasterCard te betalen.

Lees verder

PayPal laat je klanten heel eenvoudig met een e-mailadres en een wachtwoord afrekenen. De betalingen worden door PayPal ontvangen en direct uitbetaald op je eigen PayPal-rekening. Deze betaalmethode is beschikbaar in maar liefst 203 landen.

Lees verder

SEPA vooraf overboeken is een gegarandeerde betaalmethode die internationaal inzetbaar is. CardGate houdt voor je in de gaten of de betaling binnen is. Zodra je klant heeft betaald, brengen wij je direct op de hoogte, zodat de bestelling verstuurd kan worden. De betalingen zijn 100% gegarandeerd.

Lees verder

SOFORT Banking is een internationale betaalmethode die direct betalen per bank mogelijk maakt. SOFORT Banking is beschikbaar in veel landen, waaronder Duitsland, Engeland, Nederland, België, Spanje.

Lees verder

Paysafecard is een populaire prepaid-betaalmethode voor zowel Europa als daarbuiten. Deze prepaid-methode is net zo snel, veilig en anoniem als contant betalen. Paysafecard heeft meer dan 480.000 verkooppunten in 40 landen.

Lees verder

Visa Electron is een debit card, uitgegeven door Visa, met wereldwijd meer dan 400 miljoen gebruikers. Deze betaalmethode is vooral goed vertegenwoordigd in Spanje en de meeste West-Europese landen, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika.

Lees verder

Dankort is de nationale debetkaart van Denemarken. Ongeveer 85% van de Deense bevolking bezit deze kaart. Dankort wordt uitgegeven door Visa.

Lees verder

Bij een Europese Incasso (Domiciliëring) geeft een rekeninghouder een machtiging af aan een begunstigde om (eenmalig of doorlopend) automatisch bedragen van zijn betaalrekening te laten afschrijven. De Europese Incasso werkt efficiënt en eenvoudig en is geschikt voor betalingen van particuliere als zakelijke klanten.

Lees verder

SEPA-incasso / Domiciliëring is de ideale en meest eenvoudige methode om je klanten eenmalig of periodiek te laten betalen. Met name voor abonnementen is deze betaalmethode bij uitstek geschikt. SEPA-incasso is onder meer beschikbaar in alle EU-landen.

Lees verder

Przelewy24 is een lokale Poolse betaal oplossing die de overdracht van bedragen faciliteert voor betalingen tussen consumenten en verkopers. Prezelewy24 garandeert de uitbetaling aan de merchant zonder chargeback risico en is de meest gebruikte Internet betaalmethode in Polen.

Lees verder

Met iDEAL betalen Nederlandse consumenten hun aankopen op internet veilig en snel via hun eigen online bankomgeving. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDeal zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Lees verder

Carte Bancaire en hun onderdeel Carte Bleue zijn debet- en creditcards die voornamelijk binnen de landsgrenzen van Frankrijk worden gebruikt. Om te leveren aan Franse consumenten is deze betaalmethode een must-have.

Lees verder

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-App. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Lees verder
Welke betaalmethoden passen
bij mijn webshop?
Doe de betaalmethode-check
Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888