Focum als achteraf betaal methode, hoge acceptatie en dus meer omzet

Focum

Met Focum als achteraf betaal optie haal je niet alleen meer rendement maar ook heb je een hoge acceptatie.

Wil je nieuwe klanten werven? CardGate samen met Focum ondersteunen je hierin. Wij helpen je om nieuwe winstgevende klanten te vinden, hen op de juiste manier te benaderen en optimaal rendement uit uw wervingscampagnes te halen. Zo vindt je uw ideale klant.

Je voordelen met klantwerving van Focum

 • Beter resultaat op jouw wervingsacties
 • Toegang tot alle beschikbare particuliere en zakelijke adresbestanden
 • Kennis en advies over direct marketing
 • Meer dan 20 jaar ervaring met klantwerving

 • Klantwerving & data quality
  Meer klanten en meer omzet. Dat is wat je wilt als ondernemer. Maar hoe bereik je nieuwe klanten? En wie zijn jouw beste klanten? Met onze uitgebreide databestanden vindt je nieuwe leads, verrijk je uw eigen klantgegevens met extra kenmerken en is jouw data altijd up-to-date. Zo ben je in staat klantgerichter te communiceren en vergroot je de effectiviteit van jouw marketingactiviteiten.

  Creditmanagement & incasso
  Omzet is pas omzet als het geld op je rekening staat. Met de creditmanagement oplossingen van Focum verminder je de financiële risico’s van jouw bedrijf. Toets de kredietwaardigheid van je potentiële klanten en laat CardGate je helpen om jouw facturatie, debiteurenbeheer en incassomanagement te verbeteren. Zo staat jouw geld altijd op tijd op je rekening.

  Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
  +31 (0)88 12 62 888