iDEAL QR, de meest makkelijke
betaalmethode in Nederland.

iDEAL QR

Laat je door CardGate adviseren over iDEAL QR, een Nederlandse standaard voor internetbetalingen. Met iDEAL QR betalen Nederlandse consumenten hun aankopen op internet via een QR code via hun eigen online bankomgeving. Het is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDeal QR zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Met iDEAL QR kan de klant met zijn smartphone of tablet een gedrukte QR-code scannen om een veilige mobiele iDEAL-betaling tot stand te brengen. Een webshop kan bijvoorbeeld een iDEAL QR-code onderaan een factuur afdrukken. De klant hoeft dan geen betaalgegevens meer over te tikken in internetbankieren maar kan makkelijk en foutloos betalen door de QR-code met de camera van zijn mobiele telefoon te scannen.

Om iDEAL QR-codes te scannen, kunnen consumenten nu nog de gratis iDEAL QR-app gebruiken. Die staat in de Apple App Store en de Google Play Store.
De banken hebben aangekondigd dat ze het scannen van iDEAL QR-codes spoedig aan hun eigen mobiele apps zullen toevoegen. Een betaling met een iDEAL QR-code zal daardoor nog vlotter en makkelijker verlopen. Bovendien zal de toevoeging aan de bankapps het vertrouwen van consumenten in iDEAL QR verder verhogen.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888