Klarna: het gemak van achteraf betalen

Klarna

Laat je door CardGate adviseren over Klarna, de Europese marktleider op het gebied van factuur gebaseerd betalen aan webshops. Klanten krijgen eerst hun bestelling geleverd en betalen achteraf en desgewenst gespreid aan Klarna. Zij hoeven daarbij geen vertrouwelijke informatie te verstrekken. Als webshop ontvang je de betalingen direct van Klarna. De betalingen zijn 100% gegarandeerd.

Klarna is sinds 2005 gespecialiseerd in het aanbieden van gebruikersvriendelijke betaaloplossingen voor webshops en is actief in 9 landen*. Aangezien 33% van de consumenten de voorkeur geeft aan achteraf te betalen met een factuur, kan deze betaalmethode de conversie van je webshop behoorlijk verhogen.

Je klanten hoeven zich niet te registeren en zij hoeven slechts weinig gegevens te verstrekken. Daardoor is deze betaalmethode heel eenvoudig en laagdrempelig. Met Klarna verhoog je de omzet en conversie van je webshop en je krijgt altijd uitbetaald, rechtstreeks van Klarna.

Hoe werkt Klarna?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met Klarna te willen betalen. Vervolgens wordt de consument doorgeleid naar Klarna en wordt om enkele gegevens gevraagd. De consument kan kiezen uit twee opties: betalen binnen 14 dagen, of gespreid betalen. Daarna controleert Klarna binnen enkele seconden de kredietwaardigheid van de consument. Wanneer die in orde is, wordt de aankoop goedgekeurd en ontvangt de webshop daarvan direct bericht.

Wie kan betalen met Klarna?

Alle consumenten in een van de 9 landen waar Klarna actief is, kunnen hun online aankopen achteraf en desgewenst gespreid betalen met Klarna.

Hoe kan ik Klarna op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. Het logo van Klarna hebben we ook voor je klaarstaan.

*Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888