Paysafecard: net zo makkelijk
als contant betalen

Paysafecard

Laat je door CardGate adviseren over Paysafecard, een populaire prepaid-betaalmethode voor zowel Europa als daarbuiten. Deze prepaid-methode is net zo snel, veilig en anoniem als contant betalen. Paysafecard is sinds 2000 actief en heeft meer dan 480.000 verkooppunten in 40 landen*.

Paysafecard is een zeer populaire prepaid-betaalmethode die iedereen kan gebruiken en waarvoor je geen bankrekening of creditcard nodig hebt. De consument koopt deze prepaidkaart bij een van de vele verkooppunten en kan deze direct gebruiken om online te betalen.

Hoe werkt een Paysafecard?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met een Paysafecard te willen betalen. Vervolgens moet de 16-cijferige PIN-code die op de Paysafecard staat, worden ingevoerd. De consument bevestigt de betaling en als er voldoende saldo op de prepaidkaart staat, wordt het te betalen bedrag van het prepaid-saldo afgeboekt. Daarna wordt de webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wie kan betalen met Paysafecard?

Iedereen die een Paysafecard heeft kan er online mee betalen.

Hoe kan ik Paysafecard op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. Het logo van Paysafecard hebben we ook voor je klaar staan.

 

*Paysafecard is verkrijgbaar in onder meer Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Canada, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen,  Luxemburg, Malta, Mexico, Nederland, Noorwegen, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Uruguay, Verenigde Staten.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888