S€PA vooraf overboeken,
de traditionele
betaalmethode voor heel Europa.

SEPA vooraf SEPA vooraf

Laat je door CardGate adviseren over SEPA vooraf overboeken, de betaalmethode die gebaseerd is op het principe van eerst betalen en dan leveren en die werkt via de eigen online bankomgeving. Veel Europeanen geven de voorkeur aan deze betaalmethode om online aankopen mee af te rekenen. SEPA vooraf overboeken is beschikbaar in alle 34 SEPA-landen*. Betalingen met SEPA vooraf overboeken zijn 100% gegarandeerd.

CardGate houdt voor je in de gaten of de betaling binnen is. Dat hoef je dus niet voortdurend zelf te controleren. Zodra je klant heeft betaald, brengen wij je direct op de hoogte. Je ontvangt dan van ons per e-mail of in je webshop-systeem bericht dat de bestelling is betaald. Vervolgens kan de bestelling worden verstuurd.

Hoe werkt online betalen met SEPA vooraf overboeken?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met SEPA vooraf overboeken te willen betalen. Vervolgens worden de bankgegevens van de Stichting Derdengelden weergegeven. De consument kan dan via zijn eigen online bankomgeving het verschuldigde bedrag, met een specifieke betaalomschrijving, overmaken. Wanneer het bedrag is ontvangen, wordt dat per e-mail of via een webshop-terugkoppeling direct aan de webshop doorgeven, zodat de bestelling kan worden uitgeleverd.

Wie kan betalen met SEPA vooraf overboeken?

Alle consumenten met een bankrekening in alle Europese landen, aangevuld met Noorwegen, IJsland, Liechtenstein (leden EER), Zwitserland en Monaco kunnen hun online aankopen betalen met SEPA vooraf overboeken.

Hoe kan ik SEPA vooraf overboeken op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. Het logo van SEPA vooraf overboeken hebben we ook voor je klaar staan.

* België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (inclusief Frans-Guyana, Guadeloupe, Martinique, Réunion), Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (inclusief Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje (inclusief Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla), Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland), Zweden en Zwitserland.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888