VISA en Mastercard,
wereldwijd de meest gebruikte creditcards.

VISA & Mastercard VISA & Mastercard

Laat je door CardGate adviseren over VISA en MasterCard, wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Hiermee kunnen consumenten van over de hele wereld online betalen in je webshop. Je zult verbaasd zijn hoeveel internationale consumenten jouw webshop weten te vinden als je de mogelijkheid biedt om met VISA en MasterCard te betalen.

VISA en MasterCard bestaan sinds de jaren ’60 en zijn wereldwijd de grootste creditcarddienstverleners. VISA International is eigenaar van ongeveer 21.000 financiële instellingen wereldwijd, maar is vooral bekend van hun creditcard-diensten. MasterCard verstrekt wereldwijd licenties voor creditcards en is één van de grootste bedrijven in zijn soort. Miljarden mensen in meer dan 200 landen beschikken over een creditcard van VISA of MasterCard.

Hoe werkt online betalen met VISA of MasterCard?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met een creditcard van VISA of MasterCard te willen betalen. Vervolgens wordt de consument gevraagd het nummer van de creditcard en de zogenaamde CVC-code in te voeren. Omwille van de veiligheid wordt bij (online) betalen met een creditcard ook steeds vaker om een pin- of andere code gevraagd. Door de gevraagde gegevens in te voeren, autoriseert de consument de betaling. Vervolgens wordt de webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wie kan online betalen met een creditcard van VISA of MasterCard?

Miljarden mensen uit meer dan 200 landen die de beschikking hebben over een creditcard van VISA of MasterCard kunnen daar ook online mee betalen.

Hoe kan ik VISA en MasterCard op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. De logo’s van VISA en MasterCard hebben we ook voor je klaar staan.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888