SOFORT Banking, veilig betalingen ontvangen uit 13 Europese landen.

SOFORT Banking

Laat je door CardGate adviseren over SOFORT Banking, een internationale betaalmethode die direct betalen per bank mogelijk maakt. SOFORT Banking is beschikbaar in veel landen, waaronder Duitsland, Engeland, Nederland, België, Spanje.

SOFORT Banking wordt sinds 2006 als online betaalmethode aangeboden. Aanvankelijk was het alleen beschikbaar in Duitsland en andere Duitstalige landen, maar inmiddels is SOFORT Banking operationeel in een aantal Europese landen.

Hoe werkt online betalen met SOFORT Banking?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met SOFORT Banking te willen betalen. De consument selecteert het eigen land en de eigen bank en bevindt zich meteen in de beveiligde betaalomgeving van SOFORT Banking, waar de betaalopdracht reeds klaar staat. De consument meldt zich aan met de bekende gegevens voor internetbankieren. Deze gegevens worden gecodeerd overgedragen en zodra de bevestigingscode op de bankpas-lezer/calculator van de eigen bank is ingevoerd, wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven van de betaalrekening van de consument. Tot slot worden consument en webshop wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wie kan betalen met SOFORT Banking?

Alle consumenten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland die beschikken over internetbankieren kunnen online betalen met SOFORT Banking . Inmiddels hebben al meer dan 18 miljoen mensen tenminste één keer met SOFORT Banking betaald. Let wel betalingen met SOFORT zijn niet gegarandeerd.

Hoe kan ik SOFORT Banking op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. Het logo van SOFORT Banking hebben we ook voor je klaar staan.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888