Download het logo van Visa Electron

Het logo van Visa Electron kun je hier downloaden als PNG bestand. Om de hoogst mogelijke beeldkwaliteit van de logo’s op je webshop te garanderen hebben wij alleen hoge-resolutie logo’s voor je klaargezet.

Wanneer je kleinere logo’s wilt toepassen, dan kun je de hoge-resolutie logo’s het beste zelf verkleinen naar het gewenste formaat. Zo voorkom je verlies van kleur of scherpte.

VISA Electron
Kenmerken
Bestandsnaamlogo_visa_electron.png
Afmetingen1280 x 813
Tip 1: Houd rekening met hoge-resolutie schermen

Het scherm van smartphones en tablets heeft een zeer hoge resolutie. Ook de resolutie van de nieuwe generatie computerschermen wordt steeds hoger. Om er voor te zorgen dat logo’s strak en helder blijven, ongeacht het scherm van je klanten, adviseren we je om altijd hoge-resolutie logo's te gebruiken.

Tip 2: Gebruik de logo’s ook op je home- of informatiepagina

De logo’s van betaalmethoden zijn zeer herkenbaar. Dat vergroot direct het vertrouwen van klanten die voor het eerst je webshop bezoeken. Plaats daarom de logo’s niet alleen op de betaalpagina van je webshop, maar bijvoorbeeld ook op de homepagina. Je kunt dit heel subtiel doen of juist heel prominent, maar neem het in ieder geval mee in je overwegingen.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888