Blijf realtime op de hoogte met de CardGate-app

Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe CardGate-app. We zijn begonnen met het maken van een vernieuwend ontwerp waarbij we de complexiteit hebben weten te vertalen naar een gebruikersvriendelijke en logische interface. Daarna zijn we gestart met ontwikkelen en hebben we ervoor gezorgd dat de communicatiesnelheid met onze servers zeer hoog is zodat de informatie omtrent alle financiële transacties in je webshop(s) realtime beschikbaar zijn in de app.

De functies van de CardGate-app zijn onder te verdelen in vier hoofdgroepen, te weten: Vandaag, Transacties, Financieel en Service. Hieronder wordt in het kort beschreven wat iedere hoofdgroep inhoudt.

Vandaag

Hier vind je een helder getotaliseerd overzicht van alle transacties. Dit overzicht kun je opvragen per dag, week, maand of jaar en ook de historische transactiegegevens zijn volledig beschikbaar. Door op de verschillende totalen te tikken verschijnen automatisch de onderliggende transacties die voorzien zijn van heldere grafieken en een opsplitsing in logische subtotalen.

Transacties

Alle transacties met hun huidige status inclusief alle transactiedetails realtime onder elkaar. Indien er klantgegevens aan onze gateway zijn aangeleverd zul je hier tevens de mogelijkheid hebben om een klant direct vanuit de app te bellen of een bericht te sturen. Ook de inhoud van de winkelwagen (indien aangeleverd) is hier beschikbaar. Ook een terugbetaling, geheel of gedeeltelijk, aan een klant is hier zeer eenvoudig uit te voeren.

Financieel

Bij Financieel zie je in één oogopslag welke verrekeningen al hebben plaatsgevonden en wanneer de volgende uitbetaling is ingepland. Ook kun je hier alle relevante afschriften inzien, downloaden en doorsturen (delen) naar andere mensen in je organisatie.

Service

Automatisch een bericht ontvangen van succesvolle, onbevestigde of mislukte betalingen en wanneer er nieuwe afschriften beschikbaar zijn kun je eenvoudig hier instellen. Tevens kun je hier het inloggen op de app extra beveiligen door Face ID of Touch ID te activeren. Wanneer je over meerdere accounts beschikt is dit ook de plek waar je kunt wisselen tussen de verschillende accounts.

Zowel voor iPhone als iPad

De CardGate-app is geoptimaliseerd voor gebruik op een iPhone en een iPad. Zowel staand als liggend gebruik van je device wordt ondersteund. Inloggen op de CardGate-app doe je heel eenvoudig met dezelfde logingegevens als waarmee je inlogt op Mijn CardGate.

Voor meer informatie over de app en uitleg over hoe je de app kunt installeren via de App Store verwijzen we je graag naar de App pagina op onze website.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888