PayPal, de snelste betaalmethode
in meer dan 200 landen.

PayPal

Laat je door CardGate adviseren over PayPal, de betaalmethode waarmee je klanten heel eenvoudig met een e-mailadres en een wachtwoord laat afrekenen. De betalingen worden door PayPal ontvangen en direct uitbetaald op je eigen PayPal-rekening. PayPal is beschikbaar in maar liefst 203 landen. Tussen 2009 en 2013 won PayPal vijf maal op rij de Nederlandse Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op internet.

PayPal werd in 1998 opgericht en kreeg in 2007 een EU-banklicentie. Sinds de lancering in Nederland in 2006, toont het gebruik van PayPal op de Nederlandse markt een forse stijging. Het aantal rekeninghouders in Nederland groeide van 1 miljoen in 2007 naar 2,7 miljoen in 2010. In België won PayPal in 2010 de BeCommerce Award. In 2015 is PayPal als onafhankelijk bedrijf naar de beurs gegaan.

Hoe werkt PayPal?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met PayPal te willen betalen. Vervolgens kan met een e-mailadres en een wachtwoord worden ingelogd. Dan verschijnen de betaalopdracht en de gegevens van de webshop-eigenaar. Met één klik kan nu de betaling worden uitgevoerd. Het bedrag wordt afgeschreven van de PayPal-rekening, de bankrekening of de creditcard van de consument en de webshop wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Betalen met PayPal is voor de betaler gratis. De ontvanger betaalt een percentage van het overgeschreven bedrag plus een transactie-fee.

Wie kan betalen met PayPal?

Meer dan 143 miljoen consumenten in meer dan 200 landen kunnen hun online aankopen in 26 verschillende valuta’s betalen met PayPal.

Hoe kan ik PayPal op mijn webshop installeren?

Dat kan heel eenvoudig met de webshop-kassa van CardGate! Kijk snel naar de beschikbare plug-ins. Het logo van PayPal hebben we ook voor je klaar staan.

Vragen? Bel gerust, wij staan altijd voor je klaar.
+31 (0)88 12 62 888